Thnx

Thank you, dankjewel, merci beaucoup, danke schön, grazie, gracias, tack en takk etc. etc.

Dankjewel Annick! (@severindesign) Voor het maken en onderhouden van deze geweldige website, voor je geduld en je toewijding, je snelle handelen en kalmte als ik dacht dat ik de hele boel permanent gedelete had en voor al je goede raad, tips en het o.a. toepasbaar maken van het logo. Ik hoop dat je nog lang aan mij/Alle Woorden verbonden blijft.

Dankjewel Marc Broens voor de mooie foto op de homepagina (ik in het zwart-wit) en voor een aantal/de meeste mooie foto’s op het AlleWoorden Instagram account. Ik hoop snel weer meer mooie foto’s van je te mogen plaatsen!

En ook: Dankjewel lieve man van mij. Voor je correcties op d’s en t’s, je lachmeter (als je niet grinnikt is het niet goed), je steun en geduld als ik weer eens verdwaald raak in mijn eigen wereld, het oeverloos luisteren naar alle proefversies en vooral dankjewel voor al je liefde. 

Dankjewel Eelco Visser voor je vertrouwen, je feedback en alle geweldige jaren met QRNE en Het Zoet. Je hebt aan de wieg gestaan van Warme Woorden en zonder jou had ik Rene weer niet ontmoet. Ik mis die tijd wel maar ik verheug mij op het verder kunnen uitbouwen van alle mooie verhalen in mijn hoofd. Dankjewel voor je lessen, je vriendschap en je betrokkenheid!

Dankjewel lief SchrijversBlok. Jullie houden de motor gesmeerd en de banden op spanning! Het is fijn dat jullie er zijn en laten we in de aankomende jaren (nog) veel wedstrijden onveilig gaan maken en een inspiratie voor elkaar zijn met onze geweldige schrijfsels!

Dankjewel lieve Maartje (@ForYourSuccesOnly) voor je warme hart, je zakelijke instelling, je scherpe verstand en je strenge blik. Niet alleen ben je mijn vriendin maar ook lifesaver waar het op onafhankelijk werken en zelfstandig ondernemen aankomt. Jij brengt met veel liefde de noodzakelijke kaders en heldere structuren aan. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken en nog lang bevriend blijven!

Dankjewel Hans (@de Aanleiding) voor je opdrachten, je vriendschap, het uitlenen van jouw bijzondere brein en de lol en het plezier die we nog samen gaan beleven bij het uitvoeren van al onze plannen. 

Dankjewel lieve Buuf dat ik over je mag schrijven. Het geeft mij altijd een beetje dubbel gevoel maar het is wel onderdeel van mijn leven en misschien belangrijk genoeg om toch te delen. Er zal altijd een verschil bestaan maar dat is mijn framing. En ook deze verhalen gaan natuurlijk eerder over mijzelf dan over jou.

Dankjewel alle Unsplash fotografen voor het gratis gebruik van jullie foto’s. Het was een enorme klus om overal de juiste beelden bij te vinden. Dankzij Unsplash is dat toch nog gelukt. Het is supertof dat dit bestaat! 

Dankjewel Martine Siemens voor de mooie foto’s die je zoveel jaar geleden voor Warme Woorden hebt gemaakt en waarvan ik er twee op deze website heb gebruikt: de hoofdfoto op de homepagina en de kleine foto onder thema’s bij het thema WerkWoorden.

En alle vrienden, familie, kennissen, vreemden en kort (on)bekenden; dank voor jullie inspiratie, meelezen, tegenlezen, opvangen, aanwezig zijn, meedenken, tegendenken, input, gevraagd en ongevraagd advies. Het houdt mij lekker bezig! Dank daarvoor.

Warme groet, Klaske

Reacties zijn gesloten.