SchrijversBlok

Het is een hele klus. Het schrijven een beetje goed onderhouden naast de baan, het gezin, de rompslomp van het leven. Ik laat mij te makkelijk afleiden. Hoe meer ik te doen heb, hoe minder inspiratie ik krijg. Daar is stilte voor nodig, windstilte. Rust. Verveling. En discipline. Trouw zijn aan wat ik het liefste doe en nodig heb. Regelmatig even achter mijn bureau zitten en gewoon…schrijven.

SchrijversBlok: elke 3e dinsdagavond van de maand. 20.00-22.30 Locatie wisselt, regio Gelderland e.o.

Met het SchrijversBlok hebben we in ieder geval de regelmaat die zo nodig is. Elke vier weken spreken we een avond af. We geven elkaar opdrachten, dagen elkaar uit, doen mee aan wedstrijden en fileren elkaars werk genadeloos: schrijven is schrappen! En hard werken en zweten en zwoegen. 
En naast inspiratie, motivatie en plezier, delen we inmiddels ook de vriendschap en het lief en leed met elkaar.

Het SchrijversBlok is opgericht voor schrijvers die willen schrijven, zich willen blijven ontwikkelen en niet te beroerd zijn om hun kennis, bezieling en plezier met elkaar te delen.

De schrijvers van dit SchrijversBlok zijn: Rene Turk, Barbara C. Akkerman en ik zei de gek. En! We zijn altijd op zoek naar versterking en verrijking. Dus als jij denkt dat dit iets voor je is: laat het weten en wees welkom!

Schrijven is stratenmaken; op je knieën liggen en achteruit kruipen.
–Harry Mulisch–

Reacties zijn gesloten.