Werkwoorden

Met heel veel plezier kijk ik terug op de (journalistiek-achtige) jaren met en bij Het Zoet en, daarvoor, QRNE; schrijven voor een magazine! De focus lag op de verbinding en het delen; zo veel mensen die op hun eigen unieke manier de samenleving laten stralen, zich inzetten voor een duurzame, sociale leefomgeving waarin iedereen een rol en plaats heeft.

 Hier schreven we over. We maakten een blad, Het Zoet, en werkten samen met gemeenten en provincie. We versloegen ook congressen, symposia en bijeenkomsten in het werkveld zorg en welzijn, gezondheid en onderwijs. Dan maakten we ter plekke een blad dat over de hele dag ging en binnen een paar dagen  bij alle deelnemers op de koffietafel lag . Keihard werken!  Maar zo ontzettend tof om te doen. 

Ik heb hier geleerd om te schrijven. Onder hoge tijdsdruk een column moeten schrijven, interviews afnemen en uitwerken, workshops verslaan en schrijven en schrappen en schaven.
Het was een geweldige leerschool. Daarnaast heb ik fantastische mensen ontmoet, uitzonderlijke verhalen gehoord en prachtige gesprekken mogen voeren.

Het Zoet en QRNE bestaan helaas niet meer. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet gewoon door blijf schrijven. En in de geest de thema’s nog steeds terug laat komen; verbinding, verandering, het menselijke perspectief, duurzaam, socialer en betrokken.  Daarna, onder Warme Woorden heb ik her en der nog wat websiteteksten geschreven: persoonlijk en voor ondernemers die vanuit hun liefde voor het vak en met grote integriteit hun onderneming op de kaart hebben gezet. Een paar daarvan vind je terug bij Credits & Links. Het was een mooie tijd. Uiteindelijk kwam ik mijzelf tegen op een andere geliefde plek en schrijf ik toch gewoon het liefste over wat er om mij heen gebeurt. 

Momenteel schrijf ik zo nu en dan nog stukken in opdracht  (o.a. voor For Your Succes Only) en heb ik een boekje geschreven voor het REA College; REAliteit. En met het SchrijversBlok blijven we natuurlijk gewoon ook ‘aan het werk!’ En dan nu hier en dit: mijn portfolio. En van hieruit komen er vast weer mooie dingen op mijn pad! #werkinuitvoering

Reacties zijn gesloten.